Szurkolj és találkozz velünk a Giro d'Italia magyar rajtján, játékok és ajándékok várnak!

2022. 05. 04.

Elkezdődött a kerékpársport egyik legnagyobb ünnepe, a Giro d'Italia 2022-es versenysorozata. Május 4-én este Budapesten a Hősök terén bemutatkozott az összes induló csapat, köztük az általunk támogatott, a márkánk nevét viselő eolo-KOMETA Cycling Team. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy az eolo-KOMETA csapat indulói között tudhatjuk egyik tehetséges magyar versenyzőnket, Fetter Eriket is.

A verseny mezőnye május 6. és 8. között, péntektől vasárnapig teljesíti a Magyarországon zajló háromnapos Nagy Rajt, a Grande Partenza szakaszait.


Látogass el a szakaszok rajtjainak helyszíneire, a szponzorfaluban található KOMETA sátorba, hogy Veled is megoszthassuk a verseny pillanatait és a szurkolás örömét. Játékokkal és ajándékokkal készülünk, a budapesti Hősök terén pedig megismerheted a KOMETA Klub tavaszi nyereményjátékának fődíját, a Toyota Yaris Cross-t is.

A szponzorfalu helyszínei, ahol találkozhattok velünk:

  • május 6. és 7.: Budapest, Hősök tere
  • május 8.: Kaposvár, Kossuth tér

Keresd a KOMETA autóját a mezőnyt felvezető autós karavánban is, munkatársaink a karaván állomásain is ajándékokkal várnak.

Keresd a részleteket, a szakaszok időbeosztását, a mezőny útvonalát és a felvezető autós karaván érkezési időpontjait a szakaszok Facebook-eseményeit rejtő alábbi linkeken:

május 6. péntek: Budapest - Székesfehérvár - Esztergom - Visegrád

május 7. szombat: Budapest (Hősök tere - Szentháromság tér), egyéni időfutam

május 8. vasárnap: Kaposvár - Nagykanizsa - Badacsony - Tihany - Balatonfüred


Szurkolj velünk! Várunk!



(Fotók: Maurizio Borserini)