Profi kosárlabda

2022 májusában névadó szponzorai lettünk a városunkban működő férfikosárlabda NB I./A-ban szereplő csapatnak, akik új neve Kometa Kaposvári KK lett.

Giacomo Pedranzini, a KOMETA ügyvezető igazgatója a szerződés aláírásakor elmondta:


„Kaposvár az otthonunk és ahogy Szita Károly is fogalmazott: az a cél, hogy 2030-ra a megyeszékhely legyen a legegészségesebb város Magyarországon. Ahhoz, hogy ezt el tudjuk érni, motiválni kell a felnőtteket, a gyerekeket, hogy mozogjanak és egészségesen éljenek… Ezért úgy döntöttünk, hogy – közösen a várossal – támogatni fogjuk a férfikosárlabdát. Biztosak vagyunk abban, hogy sikeres lesz az együttműködés, de ehhez az is kell, hogy motiváljuk a fiatalokat, hogy minél többen kosárlabdázzanak, sportoljanak. Sok sikert kívánok az együtteseknek, és köszönöm a lehetőséget.”


A 2022/23-as idényben a csapat szakmai munkáját a Filipovics Gordan - Szőke Balázs edzőpáros vezetik. A KOMETA Kaposvári KK-hoz olyan kiváló játékosok csatlakoztak az utóbbi időben, mint az utánpótlásból érkezett Halmai Dániel. A közös munka azonban nem fejeződik be a szezon végén, a következő bajnoki évadban is névadó szponzorként támogatjuk a csapatot.

A Kometa Kaposvári Kosárlabda Klub legfrissebb híreit Facebook-oldalukon követheted nyomon.

KOMETA Sport