Bemutatkozás

A KOMETA 99 Zrt. Magyarország egyik legnagyobb sertésfeldolgozója. A kaposvári üzemben készült termékekkel nemcsak itthon, hanem a világ több mint 40 országában találkozhatunk. Több mint 900 munkavállalót foglalkoztatunk, ezzel mi vagyunk Kaposvár és Somogy megye egyik legnagyobb munkaadója.

Európában egyedülálló módon a teljes feldolgozási folyamat – a vágástól, a feldolgozáson és a szalámik érlelésen át egészen a húsok csomagolásáig – egy tető alatt, Kaposváron történik, így garantáljuk az ellenőrzött minőséget. Innovációinkat, termékfejlesztéseinket a fogyasztók igényeihez igazítjuk úgy, hogy azokkal elősegítsük a korszerű táplálkozást.

Szlogenünk „Útravaló minden generációnak”. Tudjuk, hogy óriási a felelősségünk abban, hogy mit hagyunk az utánunk jövő generációkra; legyen szó a környezetünkről és saját vagy gyermekeink egészségéről. Környezetvédelmi törekvéseink, kiterjedt társadalmi felelősségvállalásunk, valamint kiváló minőségű termékeink mind ehhez az az útravalóhoz tartoznak.


"Kézműves gondoskodás egy nagyvállalat szakértelmével"


– vallja Giacomo Pedranzini, vállalatunk ügyvezetője, aki Olaszországból hozta magával a szakma iránti alázatot. Célja, hogy a jó minőségű, megfizethető árú élelmiszer mindenki számára elérhető legyen.