Jótékonyság

Az adományozás – ahogy minden felelős vállalatnak – része a mindennapjainknak. Kaposvár városa nem pusztán a telephelye a vállalatunknak, sok szálon kötődünk egymáshoz. Teljesen természetes számunkra, hogy termék- és pénzadományokkal hosszú évek óta támogatjuk a helyi közösségeket, de számos össztársadalmi jelentőségű akcióban is részt vettünk, legyen az akár egy országos futóverseny, vagy a koronavírus-járvány során életre kelt Etesd a dokit! mozgalom.

Élelmiszeripari cégként termékadományokkal segítjük többek közt az Élelmiszerbank és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkáját. Az Élelmiszerbankot 2017 óta támogatjuk havi rendszerességgel, és már 4 alkalommal vettünk részt az Élelmezési Világnap alkalmából szervezett Élelmiszerkonvojukban, melynek célja, hogy élelmiszert juttasson el a rászorulóknak.

A tanévkezdési szendvicsosztás Kaposváron mára már tradícióvá vált, 2020 szeptember 1-én 5600 szalámis szendvicset osztottunk szét az iskolásoknak. A kaposvári Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola pedig egész évben támogatjuk havi termékadományainkkal.

2020-ban több mint 18 ezer kg élelmiszert ajánlottunk fel különböző szervezeteknek több mint tízmillió forint értékben.