GYORSVACSORA

SousVide Sertés csülök


A sous vide technológia lényege a lassú, alacsony hőmérsékleten történő főzés, aminek eredményeképp több tápanyag és ízösszetevő marad az ételben. Ennek használatával megőrizzük a fűszerezés telt, harmonikus ízeit és a sült hús omlós, ízletes és szaftos lesz. Az előkészítésnek köszönhetően neked már csak annyit kell tenned, hogy még a fóliatasakban 10 percre forró vízbe helyezed, majd a tasak teljes tartalmát egy magas falú sütőtálba öntöd. Ezután következik a bőr irdalása, ezt követően 200 °C-on 45 percig sütöd, hogy a hús belül szaftos és omlós, a bőr pedig kívül ropogós legyen. (Az elkészítési idő sütőtípusonként változhat.)

Kiszerelés
100 g termékben:
Energia 1156 kJ/279 kcal
Zsír 24,1 g
- Amelyből telített zsírsavak 8 g
Szénhidrát 0,4 g
- Amelyből cukrok 0,2 g
Fehérje 15 g
1,93 g

sertés bőrös csülök csont nélkül, étkezési só, fűszerek, fűszerkivonatok, növényi kivonatok

Allergének

  • Gluténmentes
  • Glutamátmentes
  • Szójamentes
  • Laktózmentes
  • Tejfehérjementes
  • Hozzáadott glutént, glutamát ízfokozót, szóját, laktózt és tejfehérjét nem tartalmaz.