Kalózok és képregényhősök is a rajthoz álltak a 14. KOMETA Futófarsangon

2024. 02. 07.


Már 14. alkalommal rendezték meg a KOMETA Futófarsangot Kaposváron. 2024. február 4-én 660 versenyző állt a startvonalhoz, akik különböző távokon mérettethették meg magukat. A gyakorlottabb futók 10 és 21 kilométeres, a kezdők pedig 3,5 kilométeres számban indulhattak. A szervezők a gyerekekre is gondoltak, ők 400 méteres és 1,3 kilométeres szakaszokon futhattak. A családok pedig 400 méteres távot teljesíthettek, hogy elűzzék a telet.

Jókedvből idén sem volt hiány! A felszabadult hangulatot fokozták az ötletesnél ötletesebb jelmezek. Apácák, tűzoltók, kalóz és Superman szelték együtt a kaposvári dombokat a 40 KOMETA színekben induló futóval együtt.



A KOMETA ügyvezető igazgatója, Giacomo Pedranzini is gyakran részt vesz családjával együtt futóversenyeken. Nem véletlen, hogy a vállalat aktívan támogat különböző sportrendezvényeket, mint például a már hagyománynak számító futófarsang. A vállalatnak fontos munkavállalói egészsége. Az itt dolgozók a KOMETA egyedülálló ösztönzőprogramjának köszönhetően több fizetést kaphatnak a hónap végén attól függően, hogy hányszor érkeztek futva, gyalog, kerékpárral, netán hajtós rollerrel a munkába.