Átadtuk a Toyota C-HR Hybridet

2022. 12. 16.

Nyertesünk ahol csak tud, próbál odafigyelni a környezetvédelemre, így külön öröm számára, hogy az új, hibrid autóval már környezetbarát módon szelheti a kilométereket



A KOMETA Klub őszi nyereményjátékának nyertesével, Varga-Bodó Tímeával beszélgettünk.

A KOMETA Klub 2022 augusztus végén újabb nyereményjátékot indított, melynek fődíja egy áramvonalas Toyota C-HR Hybrid személyautó. Nyertesünk fiúgyermeke születése után kezdett el rendszeresen vezetni, most pedig örömmel tölti el, hogy zöldebben közlekedhet.

Tímea már több mint 30 éve vesz részt nyereményjátékokon. Kisgyermekként rejtvényfejtéssel kezdett, az évek során több kisebb értékű nyeremény is landolt nála. Amikor észrevette a megvásárolt KOMETA terméken, hogy fődíjként autót lehet nyerni, ismét játékba lendült. És életében először megnyerte a főnyereményt, a Toyota C-HR Hybridet.



„Már az előző KOMETA nyereményjátékban is részt vettem. Külön öröm pont ez a típusú autó, hiszen az otthonunktól nem messze van egy Toyota szalon, ami előtt sokszor sétáltunk és a kerítésen kívülről néztem a C-HR-eket. Ez a típusú autó volt a nagy álmom, nagyon megörültem amikor a KOMETA csomagoláson megláttam, hogy ezt az autót lehet fődíjként megnyerni”


– mesélte Tímea, aki a KOMETA pontjaiból már váltott be uzsonnásdobozt kisfiának, bögrét, kerékpáros kulacsot, a bevásárlókocsihoz pedig a KOMETA kulcstartó érméjének veszi nagy hasznát.

Hogy milyen volt részt venni a nyereményjátékban?


„Könnyű és egyszerű volt, mert már korábban regisztráltam a Klubba és szorgalmasan töltögettem a kódokat. Az már csak tényleg hab a tortán, hogy az ajándékok mellett még nyereményjátékon is részt lehet venni és legnagyobb örömünkre a fődíjat is elhoztam. Egyszerű a regisztráció és a Klub felületének használata is”


– osztotta meg velünk Tímea, aki 17 évesen már jogosítványt szerzett, aktívan vezetni viszont csak gyermeke születése után kezdett. Leggyakrabban munkába vezet, naponta 40 kilométert. A téli időszakban ritkábban veszi elő a család a bringát, de melegebb időben nagyon szívesen tekernek, a helyi biciklis rendezvénysorozat állandó résztvevői.


Gyorsan fogynak náluk a kedvenc KOMETA finomságok

Tímeáék évek óta szeretik és vásárolják a KOMETA termékeit. Hosszan tudná sorolni a család kedvenc finomságait, melyek közt szerepel például a Kemencés sült prágai sonka, az Útravaló ízes szendvicssonka, vagy az Ínyenc bécsi roppanós virsli. A nyereményjáték idején az abszolút favorit és leggyakrabban vásárolt termék a Kemencés sült sertés sonka volt a családban. Kisfia szendvicset visz az iskolába, férjével szintén szendvicset csomagolnak a munkahelyükre. Nagyobb főzésre csak hétvégén jut idő, hétköznap a könnyen elkészíthető ételekre szavaznak. A család nagy kedvence a baconszalonnába csavart virsli, leöntve mustáros, tojásos kefirrel, ízlés szerint fűszerezve, tetején sajttal szórva.


A tudatosság fontos szempont

Nyertesünk bevásárlólista segítségével vásárol, így is megelőzve az ételpazarlást, a nagyobb tételeket pedig lefagyasztja. Az egészséges élelmiszerek beszerzésénél a termékek ár-érték arányát is figyelembe veszi. Változatosan étkeznek, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak. Hogy a KOMETA termékeit miért vásárolják?


„Az is fontos szempont, hogy Magyarországon készülnek a termékek, magas hústartalommal, kiváló minőségben”


– válaszolta a kérdésünkre Tímea.



További jó étvágyat és balesetmentes közlekedést kívánunk!