Gazdára talált a FIAT 500 hybrid

2022. 02. 08.

"Ez a kisautó kiváló lesz nekem a gyerekek fuvarozásához, igazi csajos kocsi"

A KOMETA Klub 2021 év végi nyereményjátékának nyertesével, Molnár Grétával beszélgettünk.


KOMETA Klub hűségprogramunk újabb fontos mérföldkövéhez érkezett, immár második nyertesünknek adhattuk át a fődíjat, egy gyönyörű FIAT 500 DolceVita Hybridet. Nyertesünk kisgyermekes anyuka, egy Budapest környéki kistelepülésen él családjával. A nyereményautót február 8-án vette át ügyvezetőnktől, Giacomo Pedranzinitől.

„Nagyon szeretek játszani, sokszor veszek részt nyereményjátékokon, de eddig apróságokat, kuponokat nyertem csupán. Nagyon boldog vagyok.” – mondta Gréta az átadón, aki megosztotta azt is, hogy a nyereményjáték időszakában is a szokásos családi kedvenc KOMETA termékeket vásárolta, és azok kódjait töltötte fel. A pontokból már több kulcstartót és uzsonnás dobozt is beváltott, utóbbiakat nagyon praktikusnak tartja a gyerekeinek is.

„Tetszett, hogy csak a regisztrációval kellett időt eltöltenem, és onnan már csak a QR kódok beolvasása volt hátra, ami pillanatok alatt megvolt. Szerencsére nem kellett egyesével regisztrálni minden kódhoz” – emelte ki a nyertes, akinek ugyan már 15 éve van jogosítványa, de amióta megszülettek a gyerekei, kevesebbet vezette a családi autót. „Ez a kisautó kiváló lesz nekem a gyerekek fuvarozásához, igazi csajos kocsi”.


Ezeket a finomságokat szeretik a legjobban

A családanya leggyakrabban a Kemencés termékeket (prágai sonka, sült tarja, sült csülök, sült csirkemell sonka), a téliszalámit és az Ínyenc bécsi roppanós virslit vásárolja, és leginkább a reggeli szendvicsekhez és egy gyors vacsora elkészítéséhez használja őket. Tökéletesek pizzafeltétnek, és tortillába is bele szokta tenni a húskészítményeket, a virslit pedig leveles tésztába tekeri és úgy süti ki, de a virslisalátát is nagyon szereti a családjával együtt. Gréta kiemelte, hogy a kellemes ízvilág mellett a magas hústartalom és az ellenőrzött minőség miatt veszi termékeinket, ez utóbbi különösen fontos számára, hiszen a gyerekeinek is készíti őket.

Vidéki lányként a háztáji állattartásból származó termékeket részesíti elsősorban előnyben, amit a főváros mellé költözve is igyekszik szem előtt tartani. „Nagyon örülök, hogy az általunk kedvelt KOMETA termékek előállításánál is fontos szempont az állatjólét és a méltányosság” – mondta Gréta.


Speciális étrendbe is beleilleszthetőek a KOMETA termékei

A nyertesnek fontos, hogy dietetikus által összeállított mintaétrendet kövessen, mert néhány éve inzulinrezisztenciával diagnosztizálták. A főzés ugyan nem igazán a szenvedélye, de amióta anyuka, több időt tölt a konyhában. És persze a család és a saját egészsége miatt is igyekszik fejleszteni magát, kipróbálni új recepteket, vagy átalakít klasszikusok fogásokat pl.: kevesebb zsír, több zöldség felhasználásával.

Gratulálunk és sok örömöt kívánunk a nyereményhez az egész családnak!

Az átadás estéjén kaptunk Grétától néhány fotót e-mailben. Amint hazaértek, az új autó kulcsa rögtön egy KOMETA Klub pontokért beváltott kulcstartóra került. Szerintünk is jól mutat rajta... :)