JÓ HELYRE KERÜLT AZ ÁLOMKONYHA!

2023. 12. 18.

Milánék már többször voltak szerencsések különböző nyereményjátékokban, de a konyhafelújításnak különösen örülnek.

A KOMETA őszi országos nyereményjátéka a konyha körül forgott. A 280 db IKEA ajándékkártya és a 8 db Samsung hűtő mellett a főnyeremény egy 2 millió forint értékű IKEA álomkonyha utalvány volt, amit Bita Milánék használhatnak fel otthonukban. A szerencsés nyertessel beszélgettünk.

Milán eredeti szakmája szakács, imád főzni, párjával együtt is sokszor főznek közösen, de most, hogy új konyhájuk lesz, úgy tervezik, hogy belevetik magukat a sütés világába is. Roppant mód örültek a nyereménynek, már jó ideje szerették volna felújítani a konyhájukat, hiszen talán nem véletlenül, ez Milán kedvenc helyisége a lakásban.

Mivel a férfi vesedialízisre jár, így csak napi 4 órában tud munkát vállalni – délelőtt dolgozik, délutánonként pedig kezelésre jár, ezért is „nagyon nagy segítség volt ez a nyeremény”, amelyet a konyha felújítására fordíthatnak.

Milán és párja alapvetően a magyar konyha rajongói, de az olasz ételeket is kedvelik. A reggeleket általában hideg vagy melegszendviccsel indítják, de sokszor szerepel az étlapjukon virsli és tojásos étel is baconnel. Az ebéd szinte mindig főtt étel náluk, vacsoránál pedig változó, hogy mi kerül az asztalra. Párjával a KOMETA termékcsalád teljes palettáját szívesen fogyasztják, közös favoritjaik az Ínyenc bacon és a Kemencés sült császárszalonna, Milán nagy kedvence pedig a házi disznósajt. Munkába és a délutáni dialízisre is elkísérik a KOMETA termékei.

És hogy miért választanak gyakran KOMETA termékeket? Egyrészről fontos nekik a minőségi táplálkozás. Milán vesetranszplantált, ezért különösen oda kell figyelnie az egészségére, másrészről pedig ízlik is nekik. „Azért vásároljuk, mert finomak. Hideg és meleg szendvicsekben is jól alkalmazhatóak, de más ételeknek is finom alapanyagai lehetnek” – avat be minket Milán, és elárulja azt is, hogy ha van aktuális nyereményjáték, akkor az átlagosnál is többet vásárolnak KOMETA terméket.

Milán és párja kifejezetten szeretnek játszani, gyakran részt vesznek különböző nyereményjátékokban. „Nyertünk már sok apróságot, de nagyobb dolgokat is mint például air fryer vagy robotgép, de ez a mostani mindegyiknél többet ér” – tette hozzá.

Amikor a mostani KOMETA nyereményjátékról kérdeztük, Milán megosztotta velünk, hogy „könnyű volt és szórakoztató is egyben.” Kimondottan értékelte, hogy a nyereményjátékban résztvevő termékek több üzletben is folyamatosan elérhetőek voltak.

Gratulálunk a nyereményhez, és jó sütés-főzést kívánunk az új konyhában!